برگزاری مسابقه کتابخوانی «اصلح میدان» در فضای مجازی

مسابقه کتابخوانی اصلح میدان

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، مسابقه کتابخوانی «اصلح میدان» در فضای مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم ربابه سادات داودالموسوی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 1400، مسابقه کتابخوانی «اصلح میدان» از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: این مسابقه با محوریت کتاب «بیست گفتار در باب انتخابات 1400» است که توسط معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران به همت جمعی از نویسندگان منتشر شده است.

وی به شیوه برگزاری این مسابقه اشاره کرد و گفت: این مسابقه از روز اول تا 27 خرداد، هر روز یک سوال از کتاب در کانال معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی https://eitaa.com/jz_mft بارگذاری می‌شود که مخاطبان می‌توانند پس از مطالعه کتاب، پاسخ هر سوال را به شناسه کاربری @farhangi_2426 ارسال کنند.

داودالموسوی تصریح کرد: افرادی که به 15 سوال این مسابقه پاسخ صحیح بدهند، در قرعه کشی شرکت داده خواهند شد.

دانلود کتاب بیست گفتار در باب انتخابات 1400