آزمون زبان عربی تخصصی سطح چهار جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

آزمون زبان عربی تخصصی

آزمون زبان عربی تخصصی سطح چهار جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور بیش از صد نفر از بانوان طلبه به صورت آنلاین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران و سیاست‌های آموزشی مقطع سطح چهار، طلاب این مقطع قبل از دفاع از رساله علمی سطح چهار، ملزم به شرکت در آزمون زبان تخصصی و کسب نمره قبولی در این آزمون هستند.
به همین منظور هر سال آزمون زبان عربی تخصصی ویژه طلاب سطح چهار جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود و امسال نیز 105 نفر از بانوان طلبه سطح چهار جامعه الزهرا علیهاالسلام در این آزمون شرکت کردند.
هدف از برگزاری این آزمون، احراز توانایی‌ لازم طلبه در مهارت‌های خواندن، درک مطلب و نگارش زبان عربی است.
به منظور کسب آمادگی هرچه بیشتر طلاب، کلاس‌های تقویتی طی 12 جلسه به صورت آنلاین و ارائه فایل‌های صوتی به صورت آفلاین برای طلاب شش رشته علوم و معارف قرآن، تفسير تطبيقي، تاريخ و سيره اهل بيت عليهم‌السلام، کلام اسلامی، حکمت متعالیه، فقه و اصول با گرایش فقه خانواده؛ از چهار مرکز تخصصی برگزار شد.
مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» با همکاری گروه علمی «ادبیات عربی» و اداره «برنامه ریزی و ارزشیابی تحصیلی» مسئول برگزاری این دوره بود.