درس اخلاق آنلاین ویژه اساتید جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

درس اخلاق ویژه اساتید

درس اخلاق آنلاین ویژه اساتید جامعه‌الزهرا(س) با موضوع «روش‌های تهذیب و تزکیه نفس در صحیفه سجادیه» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و بهره‌مندی از این فرصت الهی در ماه برکت و مهمانی باری تعالی، عنوان کرد: با توجه به عدم امکان برگزاری کلاس‌های حضوری در شرایط اخیر، با موافقت و حمایت‌های معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، درس اخلاق اساتید در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-۱۳۹۹ به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: جلسه درس اخلاق اساتید  از تاریخ 19 اردیبهشت هر هفته روزهای یکشنبه، ساعت 12 تا 13 به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

حسینی بیان داشت: جلسات درس اخلاق اساتید هر هفته با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد همتیان، استاد اخلاق حوزه با موضوع «روش‌های تهذیب و تزکیه نفس در صحیفه سجادیه» برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/akhlagh در این جلسات شرکت کنند.