برگزاری مسابقه «تسنیم» ویژه طلاب جامعه‌الزهرا(س)

مسابقه تسنیم

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری مسابقه «تسنیم» برگرفته از کانال تربیتی اخلاقی تسنیم ویژه بانوان طلبه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: هشتم اسفند ماه به عنوان روز «امور تربیتی و تربیت اسلامی» نامگذاری شده است، بر همین اساس اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام اقدام به برگزاری مسابقه «تسنیم» ویژه طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام کرده است.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: این مسابقه برگرفته از محتوای کانال تربیتی و اخلاقی تسنیم به نشانی  @jz_tasnim و یا https://eitaa.com/jz_tasnim است.

حسینی افزود: در این فراخوان مسابقه، محتوای متنی کانال تسنیم در محدوده زمانی 15 بهمن، مصادف با ولادت باسعادت حضرت زهرا علیهاالسلام تا 9 فروردین 1400 مصادف با ولادت باسعادت امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: فایل سوالات مسابقه 10 فروردین 1400 در کانال تسنیم بارگذاری می‌شود و علاقه مندان می‌توانند تا 25 فروردین پاسخ سوالات را برای مدیر کانال تسنیم به شناسه کاربری @Mf_tabesh ارسال کنند.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: نتایج مسابقه 8 اردیبهشت مصادف با ولادت باسعادت حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام اعلام می‌شود و به برگزیدگان به قید قرعه هدایایی تقدیم خواهد شد.