از سوی انجمن علمی پژوهشی کلام اسلامی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)؛

سلسله کارگاه‌های «منبع شناسی عمومی و دیجیتالی کلام» برگزار می‌شود

کارگاه منبع شناسی کلام

سلسله کارگاه‌های «منبع شناسی عمومی و دیجیتالی کلام» با برگزاری دو کارگاه «معرفی نرم افزارهای تخصصی رشته کلام 1» و «منبع شناسی دیجیتالی (منابع انگلیسی)» تشکیل می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سلسله کارگاه‌های منبع شناسی عمومی و دیجیتالی کلام  از سوی انجمن علمی پژوهشی کلام اسلامی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این سلسله کارگاه ها، کارگاه «معرفی نرم افزارهای تخصصی رشته کلام 1» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حامد مقیسه، مسئول آموزش مرکز کامپیوتری علوم اسلامی نور برگزار می‌شود.

این کارگاه روز یکشنبه 19 بهمن ساعت 8 تا 10 حضوری با تعداد محدود و مجازی برگزار می‌شود.

همچنین کارگاه «منبع شناسی دیجیتالی (منابع انگلیسی)» از دیگر کارگاه‌های این سلسله کارگاه‌های منبع شناسی است که حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمد بهشتی مهر، مدیر گروه شیعه شناسی قم به ارائه این مبحث می‌پردازد.

این کارگاه نیز روز یکشنبه 19 بهمن ساعت 10 تا 12 به صورت حضوری با تعداد محدود و مجازی در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

پژوهشگران رشته کلام اسلامی با ارسال پیام به شناسه کاربری @saf_1362 می‌توانند در این کارگاه‌ها ثبت نام کرده و از مباحث این دو کارگاه بهره مند شوند.

همچنین علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در این کارگاه‌ها شرکت کنند.