معاونت پژوهش و پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام با همکاری کمیته بانوان بیانیه گام دوم برگزار می‌کند:

پیش نشست علمی «مبانی ارزش شناختی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی»

پیش نشست مبانی ارزش شناختی بیانیه گام دوم انقلاب

پیش نشست علمی «مبانی ارزش شناختی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم زاده برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، پیش نشست «مبانی ارزش شناختی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» از سوی معاونت پژوهش و پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری کمیته بانوان بیانیه گام دوم برگزار می‌شود.

در این پیش نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید ابوالقاسم زاده، رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز دوشنبه 13 بهمن ساعت 10 تا 12 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://live.mou.ir/mquran در این نشست شرکت کنند.