در چهارمین روز هفته پژوهش انجام می‌شود؛

برگزاری نشست پژوهشی «حیا در اسلام: چرایی و چیستی» به زبان انگلیسی

روز چهارم هفته پژوهش

نشست مجازی «حیا در اسلام: چرایی و چیستی (Haya in Islam: what and why)» با سخنرانی خانم راضیه شاملی به زبان انگلیسی ارائه می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست پژوهشی «حیا در اسلام: چرایی و چیستی (Haya in Islam: what and why)» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

شعار هفته پژوهش سال ۱۳۹۹ در جامعه الزهرا علیهاالسلام، «بانوان، پژوهش، جهش تولید» است و سومین روز هفته پژوهش با توجه به حضور طلاب بین الملل در این مؤسسه علمی حوزوی به عنوان «پژوهش و رهیافت بین الملل» نامگذاری شده است.

بر همین اساس، نشست علمی پژوهشی پژوهشی «حیا در اسلام: چرایی و چیستی (Haya in Islam: what and why)» به زبان انگلیسی برگزار می‌شود و خانم راضیه شاملی، دانش آموخته سطح ۴ رشته اسلام شناسی(بین الملل) جامعه الزهرا علیهاالسلام در این نشست، به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز سه شنبه 25 آذر ساعت ۱۰ تا ۱۱ به صورت مجازی و آنلاین برگزار می شود و علاقه مندان جهت حضور در این نشست می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb/yoy۸۹۷ اقدام کنند.