معاون پژوهش جامعه الزهرا (س) اعلام کرد:

اختتامیه مجازی هفتمین جشنواره بانو امین(ره) برگزار می‌شود

هفتمین جشنواره بانو امین

اختتامیه هفتمین جشنواره بانوامین(ره) همزمان با آیین مجازی بزرگداشت هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ریحانه حقانی در گفتگو با واحد خبر، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش از برگزاری آیین بزرگداشت هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام خبر داد و اظهار داشت: همزمان با این مراسم، اختتامیه هفتمین جشنواره بانوامین(ره) به منظور تجلیل از آثار برگزیده برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام با بیان اینکه جشنواره بانو امین (ره) برای هفتمین سال پیاپی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره به منظور انسجام بخشی به تحقیقات و پایان نامه ها  و تقویت جایگاه علمی دانش آموختگان، طلاب و اساتید در دستور کار قرار گرفته است و هر سال پژوهشگران برتر این جشنواره تجلیل می‌شوند.

حقانی با بیان اینکه 139 اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره بانو امین(ره) ارسال شد، افزود: در بخش پایان‌نامه۱۱۰ عنوان پایان‌نامه سطح سه، ۱۶ عنوان گواهی مقالات برگزیده و چاپ شده و همچنین در بخش مقالات ۱۳ عنوان مقاله دریافت شد.

وی یادآور شد: اختتامیه مجازی هفتمین جشنواره بانو امین(ره) به همراه آیین مجازی بزرگداشت هفته پژوهش روز یکشنبه 23 آذر ساعت 10 تا 11:30 برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام بیان کرد: علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://jz.ac.ir/post/۶۹۰۱ در این مراسم شرکت کنند.