درخشش طلبه بین‌الملل جامعه‌الزهرا(س) در جشنواره نامه‌ای به امام رضا(ع)

جشنواره نامه ای به امام رضا

طلبه بین‌الملل سطح سه جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها حائز رتبه نخست در جشنواره بین‌المللی نامه‌ای به امام رضا علیه‌السلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، برگزیدگان سیزدهمین جشنواره بین‌المللی نامه‌ای به امام رضا علیه‌السلام عصر روز یکشنبه، ۳۱ تیرماه در ساری با حضور چهره‌های برجسته ملی و خارجی مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این مراسم، نفرات برتر و شایسته تقدیر بخش بین‌المللی جشنواره نامه‌ای به امام رضا علیه‌السلام با نظر داوران اعلام شدند و سرکار خانم بتول زهرا آکیول، طلبه بین‌الملل جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از ترکیه به رتبه نخست در این جشنواره دست یافت.

سرکار خانم آکیول، طلبه سطح سه رشته روانشناسی مرکز تخصصی طلاب بین‌الملل جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها سال گذشته نیز در کنگره بین‌المللی شعر جهادگران که در تهران برگزار شد، به عنوان یکی از برگزیدگان مورد تجلیل قرار گرفت.