خط حزب‌الله دلائل اصلی دشمنی استکبار با انقلاب اسلامی و تنها راه موفقیت در برابر آن را بررسی می‌کند؛

خط حزب‌الله ۲۶۱ | ایران قدرتمند

خط حزب الله  شماره 21

شماره دویست‌وشصت‌ویکم هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان «ایران قدرتمند» منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، «باید قوی شویم»؛ این یکی از اصول بنیادین انقلاب اسلامی برای عبور از چالش‌ها و حل مشکلات کشور در حوزه‌های مختلف به‌ویژه مشکلات اقتصادی است که رهبر انقلاب بارها و در سخنرانی اخیرشان بر آن تأکید ورزیده‌اند. در سخن هفته این شماره از نشریه خط حزب‌الله علاوه بر بررسی این راهکار اصلی، دلائل منطقی و عقلانی انقلاب اسلامی برای ایستادگی و مبارزه با جبهه‌ی استکبار در بیانات رهبر انقلاب مرور شده است.

رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی که در روز ۱۳ آبان و ولادت با سعات نبی مکرم اسلام (ص) و امام صادق (ع) داشتند، وضعیت آشفته دولت آمریکا نشان‌دهنده انحطاط سیاسی، مدنی و اخلاقی جامعه‌ی آمریکایی ارزیابی کردند و انهدام این قدرت پوشالی را در مدت نه چندان طولانی پیش‌بینی نمودند. به همین مناسبت نشریه خط حزب‌الله در قالب گزیده بیانات هفت سنت الهی را درباره مصاف حق و باطل و نابودی طاغوت، از نگاه رهبر انقلاب مرور کرده است.

دیگر بخش‌های نشریه خط حزب‌الله به شرح زیر است:

گرانی‌ها را با همکاری و هماهنگی کنترل کنید / مسئله روز

منافع کشورهای اسلامی، تنها با وحدت حفظ خواهد شد / کلام امام

پر از شواهد انحطاط / معرفی کتاب

اولین ویژگی که باید در جوانمان به‌وجود بیاوریم / خانواده ایرانی

نقطه مقابل انقلابی‌های کم‌صبر و پشیمان / حزب‌الله این است

نمونه‌های تاریخی تسلیم در مقابل آمریکا / روایت تاریخی

دو دلیل برای پیروزی نهایی ملت ایران / عکس‌نوشت

مراقبت از قدرت دفاعی و نفوذ دشمن / مطالبه رهبری

طبق رسم هفتگی خط حزب‌الله، شماره این هفته به برکت خون شهدا به روح مطهر شهید روح‌الله قربانی تقدیم می‌شود.

برای دسترسی به آرشیو نشریه می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

دریافت «خط حزب‌الله» نسخه‌ی مطالعه | دریافت نسخه‌ی چاپ