راه اندازی درگاه پرداخت خیرین جامعه الزهرا(س)

خیرین جامعه الزهرا

درگاه پرداخت خیرین جامعه الزهرا علیهاالسلام در راستای تسهیل جذب مشارکت‌ها و اقدامات خداپسندانه خیرین راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، درگاه پرداخت خیرین جامعه الزهرا علیهاالسلام در راستای تسهیل جذب مشارکت‌های خیرین راه اندازی شده است.

نیکوکاران و خیرین ارجمند از تمام کشور می‌توانند از طریق پرتال جامعه الزهرا علیهاالسلام یا با مراجعه مستقیم به سامانه خیرین به نشانی http://kh.jz.ac.ir، کمک‌های نقدی خود را در بخش‌های مختلف از جمله معیشت طلاب ایرانی و غیرایرانی، کمک هزینه ازدواج (جهیزیه و مراسم)، کمک هزینه زیارت عتبات عالیات و مشهد مقدس و اردوهای فرهنگی مذهبی، درمان بیماری، عقیقه و قربانی، هزینه سفر طلاب خارجی، اقامه مراسم مذهبی، خمس (سهم امام با اجازه مصرف از مرجع تقلید توسط خمس دهنده)، ایجاد منابع پایدار و توسعه زیرساخت ها اهدا نمایند.

خیرین بزرگواری که نیت دیگری به جز موارد فوق داشته باشند می‌توانند برای اقدام خداپسندانه خود با شماره تلفن 02532112147 و شماره فکس 32925110 تماس بگیرند.

امام علی‏ علیه‌السلام می فرمایند: «طوبی لِمَن أحسَنَ إلَی الِعبادِ و تَزَوَّدَ لِلمَعادِ؛ خوشا به حال آن كه به بندگان خدا نیكی كند و برای آخرت خود زاد و توشه برگیرد» (غررالحكم و دررالكلم ، ح ۵۹۵۵)؛ همچنین حضرت در روایتی دیگر می فرمایند: «إنَّ أحَبَّ المُؤمنِینَ إلَی اللَّهِ مَن أعانَ المُؤمِنَ الفَقیرَ مِنَ الفَقرِ فی دُنیاهُ و مَعاشِهِ؛ محبوب‏ترین مؤمن نزد خداوند، كسی است كه مؤمن فقیری را در تنگدستی دنیا و گذران زندگی یاری رساند» (تحف العقول ، ص ۳۷۶).