تغییر مکان دفاتر آموزشی دو مرکز تخصصی در آموزشگاه امام رضا(ع)

جامعه الزهرا

دفاتر آموزشی مرکز تخصصی حکمت اسلامی و مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ، تبلیغ و مطالعات زنان در آموزشگاه امام رضا(ع) تغییر مکان یافت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ، تبلیغ و مطالعات زنان و مرکز تخصصی حکمت اسلامی با همکاری و پیگیری اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام در این ساختمان جابجا شدند.

مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ، تبلیغ و مطالعات زنان از طبقه همکف (طبقه دوم) ساختمان شهید قدوسی(ره) به زیرزمین ساختمان شهید قدوسی(ره) ضلع اول انتقال یافت.

مرکز تخصصی حکمت اسلامی از طبقه زیرزمین ساختمان شهید قدوسی(ره) به همکف (طبقه دوم) این ساختمان در ضلع اول منتقل شد.

طلاب این مراکز، جهت انجام امور آموزشی و پژوهشی می‌توانند به محل‌های جدید استقرار این مراکز مراجعه کنند.

گفتنی است؛ مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی نیز اردیبهشت ماه امسال از ساختمان آیت‌الله بهاءالدینی(ره) به طبقه چهارم ساختمان شهید مطهری(ره) واقع در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام منتقل شد.