انتشار دومین شماره نشریه داخلی «گذرگاه»

نشریه گذرگاه 2

دومین شماره از نشریه داخلی «گذرگاه» زیر نظر انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین شماره از نشریه داخلی «گذرگاه» به همت انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

در این نشریه، پنج مقاله از جمله مقاله‌های «گونه‌شناسی زنان مسلمان در دوران امام صادق علیه السلام» تألیف نجمه صالحی(دانش پژوه سطح سه تاریخ اسلام)؛ «بازشناخت چالش‌های عصر امام هادی علیه‌السلام» اثر زینب بختوه (دانش پژوهش سطح چهار تاریخ اهل بیت علیهم‌السلام)؛ «معرفی فرقه‌های انحرافی و شیوه مدیریتی امام حسن عسکری علیه‌السلام در مواجه با تهاجمات فرهنگی عصر ایشان» به قلم مهسا اسدبیگی (دانش پژوه سطح سه تاریخ اسلام جامعه الزهرا علیهاالسلام و دانشجوی دکتری مدرسی معارف) منتشر شده است.

مقالات «هویت فردی و اجتماعی از دیدگاه اهل‌بیت علیهم‌السلام» تألیف آسیه آخوند قرقی (دانش پژوه سطح چهار تاریخ اسلام و استاد حوزه و دانشگاه) و زهرا مهرجوئی (مدرس جامعه الزهرا علیهاالسلام و دانشجوی دکتری تاریخ تشیع دانشگاه ادیان و مذاهب)؛ و مقاله «نقد و بررسی حضور اجتماعی زنان در عصر مشروطه» نگارش فاطمه اصلانی (دانش پژوه سطح سه رشته تاریخ اسلام) و زهرا مهرجوئی (مدرس جامعه الزهرا علیهاالسلام) از دیگر مقالات منتشر شده در این شماره است.

نخستین نشریه داخلی «گذرگاه» زیر نظر انجمن علمی پژوهشی گروه تاریخ در زمستان سال 1398منتشر شد.

علاقه مندان جهت دریافت این نشریات می‌توانند با شماره تلفن اداره پشتيبانی معاونت پژوهش به شماره تلفن ۳۲۱۱۲۱۷۶ تماس بگیرند.

به منظور آشنایی پژوهشگران با مقالات درج شده در این نشریه، چکیده مقالات ارائه شده است که به پیوست می‌آید.

چکیده مقاله گونه‌شناسی زنان مسلمان در دوران امام صادق علیه‌السلام

چکیده مقاله بازشناخت چالش های عصر امام هادی علیه‌السلام

چکیده مقاله معرفی فرقه‌های انحرافی و شیوه مدیریتی امام حسن عسکری علیه‌السلام در مواجه با تهاجمات فرهنگی عصر ایشان

چکیده مقاله هویت فردی و اجتماعی از دیدگاه اهل‌بیت علیهم‌السلام