بازدید علمی طلاب مدرسه نیمه‌وقت صبح از موزه دین و دنیا

بازدید از مرکز فقه و زندگی

نخستین بازدید علمی طلاب مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح از مرکز علمی فقه و زندگی در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جمعی از طلاب مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح روز پنجشنبه 14 تیرماه از موزه دین و دنیا واقع در مسجد مقدس جمکران بازدید کردند.

نخستین بازدید علمی طلاب مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح با حضور تعدادی از بانوان طلبه این مدرسه و با سرپرستی سرکار خانم عباسی مسئول آموزش مدرسه نیمه وقت صبح برگزار شد.

این بازدید با هدف تقویت بنیه علمی طلاب در زمینه مسائل فقهی و مطالب ارائه شده در طول سال تحصیلی انجام شد.

در این بازدید طلاب با سیر فقاهت در ایران آشنا شده و از توضیحات استاد راهنما، سرکار خانم وفادار، از اساتید واحد پاسخ به سوالات جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها نسبت به موارد به نمایش گذاشته شده در آن مرکز استفاده کردند.

از آنجایی که این مرکز در یکی از شبستان‌های مسجد مقدس جمکران واقع شده است، طلاب توفیق زیارت مسجد مقدس جمکران را پیدا کردند و ضمن قدردانی از مسئولان مدرسه، تقاضای استمرار این گونه بازدیدها را به منظور تقویت بنیه علمی خود در زمینه تمامی دروس داشتند.

مرکز فقه و زندگی