با سخنرانی مدیر جامعه‌الزهرا(س)؛

مراسم افتتاحیه دوره مقدماتی آموزش تربیت مبلغ دانش‌آموزی برگزار می‌شود

تربیت مبلغ

مراسم افتتاحیه دوره مقدماتی آموزش تربیت مبلغ دانش‌آموزی طرح شمیم با حضور و سخنرانی مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و معاون فرهنگی تبلیغی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم افتتاحیه دوره آموزشی تربیت مبلغ دانش‌آموزی طرح شمیم از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این مراسم، بیش از 170 نفر از بانوان طلبه حضور دارند و حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و حجت‌الاسلام والمسلمین تهرانی معاون فرهنگی تبلیغی این مؤسسه از جمله سخنرانان این مراسم هستند.

این مراسم روز شنبه 9 تیرماه ساعت 8:30 تا 10:30 در آمفی تئاتر زیرزمین ساختمان شهید بهشتی(ره) مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام برگزار می‌شود.

دوره آموزشی تربیت مبلغ دانش‌آموزی طرح شمیم از روز یکشنبه 10 تیرماه آغاز و کلاس‌های این دوره به مدت یک ماه هر روز ساعت 8 تا 12 تشکیل می‌شود.

مبلغان در این دوره با مهارت‌های کار تبلیغی در مدارس با سنین مختلف دانش‌آموزی آشنا شده و جهت فعالیت به مدارس آموزش و پرورش اعزام می‌شوند.