آموزش مجازی

نرم افزارهای مورد نیاز جهت شرکت در کلاسهای آنلاین جامعه الزهرا

ONLINE

قابل توجه اساتید طلاب گرامی جامعة الزهرا علیهاالسلام

امکانات نرم افزاری  لازم را دانلود و نصب نمایید.

مرورگر موزیلا و یا کروم نسخه ویندوز

مرورگر موزیلا فایرفاکس

دانلود نسخه 32 بیتی(48 مگابایت)

دانلود نسخه 64 بیتی(49 مگابایت)

مرورگر کروم

دانلود نسخه 32 بیتی مرورگر کروم (66 مگابایت)

دانلود نسخه 64 بیتی مرورگر کروم (68 مگابایت)

نرم افزار Adobe Flash Playerبرای موزیلا :

دانلود برای مرورگر (20 مگابایت)

برای رفع مشکل به هم ریختگی کلمات در پنجره چت نيازمند نصب نرم افزار کیبور فارسی مي باشد كه از لینک زیر دانلود نموده پس از خارج کردن از حالت فشرده بر روی فای setup کلیک نموده و آنرا نصب نمایید و بعد با انتخاب کیبورد فارسی جدید از قسمت انتخاب زبان، آن را فعال نماييد كه براي اینکار می‌توانید از کلید های ترکیبی shift+alt استفاده نمایید.

دانلود كيبورد فارسي(250 کیلوبایت)

AnyDesk انی دسک نرم افزار کاربردی که امکان کنترل کامپیوتر دیگر را از راه دور را می دهد. نرم افزار AnyDesk به کاربران کمک می کند تا جهت ارائه خدمات پشتیبانی به آنها از راه دور و از طریق اینترنت به کامپیوتر آنها متصل شده و مشکلات نرم افزاری آنها را رفع نمود.

دانلود نرم افزار کنترل ویندوز از راه دور AnyDesk

نرم افزارWinRAR برای مدیریت فایل های فشرده

فایلهای دانلودی فوق به صورت فشرده شده می باشند لذا برای خارج کردن از حالت فشرده،نرم افزارWinRAR را از لینک زیر دانلود و متناسب با نسخه سیستم عامل خود آنرا نصب و License آنرا در محل نصب برنامه کپی نمایید. و سپس فایلهای دانلودی را از حالت فشرده خارج نمایید.

دانلود WinRAهر دو نسخه 32 و64 بیتی (20 مگابایت)

ادوبی کلاینت

دانلود نسخه ی AdobeConnect Clinet Addin برای ویندوزنسخه پلاگین تحت اجرای مرورگر (40 مگابایت)

دانلود نرم افزار Adobe Connect برای ویندوزنسخه ی مستقل از مرورگر(18 مگابایت)

Adobe Flash Player یا به اختصار فلش‌ پلیر، نرم‌افزاری رایگان برای مشاهده فایل‌ های چندرسانه‌ای ، اجرای برنامه‌ های اینترنتی و ویدئو و صدا و محتوای ایجاد شده بر روی پلتفرم ادوبی فلش است.

نرم افزار Adobe Flash Player:

دانلود نسخه ویندوزAdobe Flash Player

Foxit Reader ابزاری کوچک و قدرتمند و سریع برای خواندن و مشاهده اسناد پی دی اف می باشد. این نرم افزار به شما امکان باز کردن، مشاهده هرگونه فایل پی دی اف را می دهد.

نرم افزار Foxit Reader مشاهده اسناد PDF

نیازمندیهای نرم افزاری موبایل(نسخه اندرویید) جهت ورود به کلاس آنلاین شامل موارد زیر می باشد:

اپلیکیشن‌های نسخه اندروید:

این اپلیکیشنها را می‌توانید مستقیما از کافه بازار و یا Google Play دانلود نمایید.

دانلود اپلیکیشن ادوب کانکت (Adobe Connect) -لینک مستقیم

دانلود اپلیکیشن ادوب کانکت (Adobe Connect) - کافه بازار

دانلود مرورگر فایرفاکس (Firefox) – گوگل پلی

دانلود مرورگر فایرفاکس (Firefox) – کافه بازار

ادوب فلش پلیر (Adobe Flash Player) – کافه بازار

ادوب فلش پلیر (Adobe Flash Player) – گوگل پلی

نسخه iOS

این اپلیکیشنها را می‌توانید مستقیما از App Store يا سيب اپ دانلود نمایید.

اپلیکیشن ادوب کانکت (Adobe Connect)-اپ استور

مرورگر فایرفاکس (Firefox) – اپ استور

نرم افزار Java SE Runtime به شما اجازه می دهد تا برنامه هایی که با زبان برنامه نویسی جاوا نوشته شده اند را اجرا کنید. با نصب نرم افزار Java SE Runtime پلاگین موتور جاوا به برنامه های ویندوز و نیز مرورگر شما اضافه می گردد و پس از آن به راحتی می توانید برنامه هایی را که با استفاده از این زبان نوشته شده اند مانند نرم افزارهای چت و گفتگو و نیز سایت هایی را که با این زبان نوشته شده اند.

Java SE Runtime

دانلود نسخه 32 بیتیJava SE Runtime

دانلود نسخه 64 بیتیJava SE Runtime

FastStone Capture نرم افزار است که امکان تصویر برداری از دسکتاپ و تهیه عکس و فیلم را فراهم می کند.

دانلود نرم افزار فیلم برداری از صفحه نمایش

راهنماهای تصویری استفاده از کلاس مجازی