اطلاعیه شماره 11 ستاد آموزش از راه دور؛

اعلام زمان برگزاری امتحانات میان ترم طلاب حضوری

اطلاعیه مهم امتحانات

ستاد آموزش از راه دور در اطلاعیه ای، زمان برگزاری امتحانات میان ترم طلاب حضوری دوره عمومی و دانش پژوهان دوره تمهیدیه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، ستاد آموزش از راه دور در اطلاعیه شماره 11 ویژه طلاب سطح 2 دوره عمومی حضوری و دانش پژوهان دوره تمهیدیه آورده است:

با توجه به اعلام قبلی مبنی بر برگزاری امتحانات میان ترم، برنامه امتحانات و تذکرات لازم برای شرکت در این آزمون ها به اطلاع می رسد.

تذکرات:

1- امتحانات آنلاین از طریق سامانه دانش پژوهان، آیکن آزمون قابل دسترسی و به صورت چهارگزینه ای برگزار می شود.

2- تعداد امتحانات میان­ ترم هر درس به شرح ذیل است:

• دروس صرف 1 و 2 - نحو 1 و 2 و 3 - منطق 2 و 3، هر کدام 2 امتحان میان ترم دارد.
  • دروس احکام 1 و 2 و 3 و 4 - منطق 1 - کلام 1 و 2 و 3 - اصول 1 و 2 و 3 - فقه 1 و 2 و 3 - فلسفه 1 و 2 - مفاهیم 1 و 2 و تفسیر المیزان هر کدام  1 امتحان میان ترم دارد.

3- تعداد سوالات هر آزمون، 10 سوال و هر سؤال 2 نمره دارد.

4- زمان پاسخگویی به هر آزمون، 30 دقیقه می باشد (به ازاء هر سوال، 3 دقیقه)

5- برگزاری آزمون های میان ترم در 3 هفته برنامه ریزی شده است.

جهت مشاهده برنامه امتحانات میان ترم کلیک کنید.

6- ساعت شروع امتحان، 8 صبح و ساعت پایان آزمون، 23 شب می باشد. (به تاریخ  و روزهای برگزاری امتحانات توجه فرمایید.)

7- زمان شرکت در امتحان در اختیار طلاب است و هر طلبه می تواند در محدوده زمانی مشخص شده، در امتحان شرکت کند. به عنوان مثال درس صرف 1 که یکی از امتحانات آن در هفته اول برگزار می شود، طلبه می تواند از ساعت 8 صبح (30/1/1399) تا ساعت 23 (4/2/1399) در امتحان این درس شرکت کند.

8- جهت پاسخگویی به سوالات بهتر است از لپ تاپ و رایانه استفاده نمایید. ممکن است استفاده از گوشی و تبلت، شما را در پاسخگویی دچار مشکل کند، در این صورت عواقب آن به عهده خود طلبه است.

9- در صورتی که در یک هفته چند امتحان دارید جهت مطالعه و شرکت در امتحان برنامه ریزی نمایید.

10- شرکت در آزمون، فقط در زمان مشخص شده امکان پذیر است.

11- سعی کنید در ساعت های اداری جهت شرکت در آزمون اقدام نمایید تا در صورت بروز مشکل، فرصت برای طرح مشکل و رفع آن وجود داشته باشد. مراجعه به سامانه در آخرین ساعات امتحانات، این حق را از شما سلب خواهد کرد. (مسئولان امر از ساعت 8 صبح تا 16 بعدازظهر پاسخگوی شما خواهند بود.)

12- در بین سوالات، سوال «بدون جواب» وجود ندارد، از این رو باید به تمامی سوالات پاسخ دهید.

13- براى مشاهده و پاسخگویی سوالات هر درس، فقط یکبار و به مدت مشخص شده برای آن آزمون ( 30 دقیقه) می­ توانید وارد آزمون مربوطه شوید و چنانچه وارد مرحله پاسخگویی به سوالات آزمون آن درس شدید حتی پاسخی هم ندهید دیگر حق شرکت در آزمون درس مورد نظر را نخواهید داشت؛ لذا چنانچه آمادگی شرکت در امتحان درسی را ندارید شرکت در آزمون را به زمان دیگری که آمادگی دارید موکول کنید.

14- امتحانات به صورت کتاب باز نیست از این رو هنگام پاسخگویی نبايد به كتاب يا جزوه مراجعه شود.

15- برای پاسخگویی به هر سوال به طور متوسط 2 تا 3 دقیقه در نظر گرفته شده؛ از این رو به دلایل امنیتی اگر در صفحه آزمون وارد شوید و پاسخی ندهید بعد از 3 دقیقه سیستم قفل خواهد شد، در این حالت، سریعاً از آزمون خارج و مجددا وارد شوید.

16- چنانچه این امر ممکن نشد دراولین فرصت با شماره تلفن مدرسه خود تماس حاصل فرمایید.

• مدرسه مشکات( بین الملل): 32112471
  • مدرسه مومنات( صبح): 32112492 - 32112635
  • مدرسه فائزات (عصر): 32112535
  • مرکز زبان فارسی و تمهیدیه: 32112072

17- اگر در حین پاسخگویی ارتباط شما به هر دلیلی با سامانه قطع شد و یا خطای سرور داد و از مدت اختصاص یافته (30 دقیقه) فرصتی باقی مانده است از سامانه خارج و مجددا وارد آزمون شوید.

18- سعی کنید سوالات را در مدت حداکثر  15 تا 20 دقیقه اولیه پاسخ دهید تا فرصت کافی جهت بازنگری و مرور مجدد داشته باشید.

19- چنانچه با مشكل قطعی برق یا اینترنت و ... مواجه شدید، جهت رفع مشكل در ساعات اداري، (از ساعت 8 تا 16 بعدازظهر) با شماره مدرسه خود  تماس حاصل فرمایید.