دفاع از پایان‌نامه «جایگاه خودمهارگری در رضایتمندی همسران با تأکید بر دیدگاه اسلام»

اطلاعیه دفاع با موضوع جایگاه خود مهار گری در رضایتمندی همسران با تأکید بر دیدگاه اسلام چهار8

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «جایگاه خودمهارگری در رضایتمندی همسران با تأکید بر دیدگاه اسلام» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تعلیم و تربیت با موضوع «جایگاه خودمهارگری در رضایتمندی همسران با تأکید بر دیدگاه اسلام» با ارائه خانم فاطمه کارگر شورکی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد کاشانی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین ولی الله هاشم پور، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز چهارشنبه 16 بهمن ساعت 8  در سالن جلسات طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.