همزمان با روز پژوهش صورت گرفت:

بازدید طلاب مدرسه علمیه طیبات از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعه‌الزهرا(س)

بازدید از نمایشگاه

جمعی از طلاب مدرسه علمیه طیبات همزمان با روز پژوهش از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعه الزهرا علیهاالسلام بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جمعی از طلاب مدرسه علمیه طیبات همراه با اساتید دروس مقاله و روش تحقیق روز دوشنبه 25 آذر، همزمان با روز پژوهش از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعه الزهرا علیهاالسلام که در محل دائمی نمایشگاه‌ها دایر است، بازدید کردند.

در این بازدید، طلاب از نزدیک با مقاله‌های تدوین شده در سطوح مختلف تحصیلی آشنا شدند و اساتید نیز توضیحاتی درباره بخش‌های مختلف مقالات و پایان‌نامه‌ها ارائه کردند و به سؤلات طلاب پاسخ گفتند.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تا پایان آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های جامعه الزهرا علیهاالسلام واقع در ضلع جنوبی ساختمان معاونت آموزش دایر است.

در این نمایشگاه، گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی جامعه الزهرا علیهاالسلام از جمله معرفی فعالیت‌های گروه‌های علمی پژوهشی، انجمن‌های علمی پژوهشی، همایش‌ها و جشنواره‌های علمی پژوهشی، نشست‌ها و کرسی‌ها و کارگاه‌های علمی، نشریا ت علمی و غیره ارائه شده است.