برگزاری دوره کار گاهی «مهارت‌های ارتباط مؤثر» ویژه طلاب همکار تربیتی

کارگاه مهارت های ارتباط موثر

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری نخستین دوره کارگاهی مهارت‌های ارتباط موثر ویژه طلاب همکار تربیتی در سرویس‌های ایاب وذهاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طباطبایی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: نخستین کارگاه «مهارت‌های ارتباط مؤثر»  ویژه طلاب همکار تربیتی درسرویس‌های ایاب و ذهاب از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

وی افزود: این کارگاه به صورت هفتگی و به مدت پنج جلسه در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد و شرکت کنندگان از محضر خانم سیدمحدثه پیش نمازی، استاد دانشکده هدی بهره مند شدند.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: این دوره با هدف افزایش توانمندی‌های ارتباطی طلاب در حوزه تقویت و همچنین افزایش توانمندی در روابط اجتماعی و خانوادگی با ارائه محتوای علمی، تخصصی و مهارتی تشکیل شد.