بازدید مدیر جامعه الزهرا (س) از رسانه رسمی حوزه

بازدید مدیر جامعه از خبرگزاری حوزه

مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به همراه جمعی از مسئولان و کارمندان این مؤسسه با حضور در خبرگزاری حوزه از نزدیک در جریان فعالیت‌های این رسانه حوزوی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به همراه معاون پژوهش، رئیس اداره پاسخ به سؤالات دینی و جمعی از کارمندان این مؤسسه علمی حوزوی روز پنجشنبه 17 مرداد 98 با حضور در دفتر خبرگزاری حوزه و هفته نامه افق حوزه از نزدیک با فعالیت‌های رسانه رسمی حوزه های علمیه آشنا شده و از بخش‌های مختلف  خبرگزاری  بازدید کردند.

دیدار و گفتگو با مسئولان، دبیران و کارکنان خبرگزاری حوزه و هفته نامه افق حوزه نیز از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

گفتنی است: انعکاس مستمر و به‌هنگام آخرین دیدگاه‌های مراجع عظام و بزرگان حوزه و اخبار مراکز، مدارس و مؤسسات حوزوی؛ تعامل خبری منظم با رسانه‌های جمعی کشور به ویژه رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها؛ اعزام خبرنگار به خارج از کشور و تهیه گزارش‌های مبسوط از مؤسسات اسلامی و دینی مستقر در خارج کشور؛ اعزام خبرنگار به استان‌های مختلف، تهیه گزارش از مدارس علمیه و مراکز حوزوی و گفت‌وگو با ائمه‌جمعه و مسئولان حوزوی و فرهنگی مناطق مختلف کشور از اهم فعالیت های رسانه رسمی حوزه است.

رسانه رسمی حوزه، وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمفید کوهساری، مدیرمسئول این رسانه است.

دفتر رسانه حوزه در قم، بلوارامین، بلوار جمهوری اسلامی، کوچه شماره 2، پلاک 15 واقع شده است.