بازدید مدیر جامعه‌الزهرا از خبرگزاری حوزه /گزارش تصویری

بازدید مدیر جامعه از خبرگزاری حوزه (3)

مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به همراه معاون پژوهش، رئیس اداره پاسخ به سؤالات دینی و جمعی از کارمندان این مؤسسه از بخش‌های مختلف خبرگزاری حوزه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز پنجشنبه 17 مرداد همزمان با روز خبرنگار از خبرگزاری حوزه بازدید و از فعالیت‌های این خبرگزاری تجلیل کرد.

در این بازدید، خانم حقانی معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، خانم حائری شیرازی رئیس اداره پاسخ به سؤالات دینی، خانم محمودی مدیر کتابخانه و جمعی از کارمندان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام نیز حضور داشتند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمفید حسینی کوهساری مسئول مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه کشور و مدیرعامل خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رمضانعلی عزیزی سردبیر هفته نامه افق حوزه و آقای حسن صدرایی عارف سردبیر خبرگزاری حوزه به معرفی فعالیت‌های مختلف خبرگزاری حوزه پرداختند.