پذیرش بانوان طلبه در دانشکده هدی در سال تحصیلی 99-98

پذیرش طلاب خواهر در دانشکده هدی

دانشکده غیرانتفاعی الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در سال تحصیلی 99-98 از میان بانوان طلبه دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دانشکده غیرانتفاعی الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با مجوز رسمی از سازمان سنجش آموزش کشور، از میان بانوان طلبه دارای مدرک سطح دو حوزه برای سال تحصیلی 99-98 دانشجو می‌پذیرد.

در این دانشکده، پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد از طریق آزمون اختصاصی و مصاحبه انجام خواهد شد. دارندگان مدرک کارشناسی دانشگاهی نیز با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل دروس حوزوی مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

مهلت ثبت نام در این آزمون تا 31 مرداد تمدید شده است و آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده هدی ویژه طلاب روز جمعه 8 شهریور برگزار می‌شود.

بر اساس اطلاعیه‌ای از سوی دانشکده هدی، برای متقاضیان تحصیل در رشته‌های الهیاتی (شیعه شناسی، فلسفه و کلام اسلامی، علوم قرآن و حدیث) تا 50% تخفیف شهریه لحاظ شده است.

دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام در آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده هدی

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 6- 32925104-025 داخلی 112،113،114 تماس بگیرید.