اطلاعیه ارزشیابی سیستمی ترم تابستان ویژه طلاب ترم تابستانه

mazhabi4

سامانه ارزشیابی سیستمی تدریس اساتید ترم تابستان 98-97ویژه طلاب ترم تابستانی فعال شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اطلاعیه ارزشیابی سیستمی ترم تابستان 98-97ویژه طلاب ترم تابستانه از سوی مدرسه علمیه صالحات اعلام شد.

بر اساس این اطلاعیه، سامانه ارزشیابی سیستمی تدریس اساتید ترم تابستانی از روز یکشنبه 30 تیر ساعت 8 تا روز چهارشنبه 2 مرداد ساعت 24 جهت مراجعه و ثبت ارزیابی فعال است.

طلاب ترم تابستانه در این بازه زمانی می‌توانند با مراجعه به سامانه در این نظرسنجی شرکت کنند.

در این اطلاعیه تأکید شده است: بعد از اتمام فرصت اعلام شده، دانش‌پژوهانی که نظرخود را ثبت نکرده باشند، درسامانه دانش‌پژوهان با محدودیت‌هایی مانند«عدم امکان مشاهده نمره امتحانات پایان ترم و عدم امکان انتخاب واحد درسی» مواجه خواهند شد.