از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)؛

کارگاه پژوهشی «مسئله‌شناسی بیانیه گام دوم انقلاب» برگزار شد

کارگاه پژوهشی بیانیه گام دوم-جمشیدی

کارگاه پژوهشی «مسئله‌شناسی بیانیه گام دوم انقلاب» با حضور استاد جمشیدی در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه پژوهشی «مسئله‌شناسی بیانیه گام دوم انقلاب» روز پنجشنبه 26 اردیبهشت از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام ویژه طلاب و پژوهشگران این مؤسسه علمی حوزوی در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار شد.

مقدّمات و آداب یادداشت‌نویسی رسانه‌ای، گونه‌شناسی مواجهۀ عالمانه با اندیشه‌های رهبر انقلاب، بخش‌ها و ساختار درونی مقالۀ راهبردی، اجزای نام پژوهش و استخراج و استنباط مسأله‌ از مضمون‌های بیانیۀ «گام دوم انقلاب» از جمله مباحث این کارگاه بود.

در این کارگاه، آقای مهدی جمشیدی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به تبیین این موضوع پرداخت که مجموعه مباحث به صورت جزوه در اختیار شرکت‌کنندگان در این کارگاه قرار می‌گیرد.

علاقه مندان می توانند جهت دریافت جزوه کارگاه پژوهشی «مسئله شناسی بیانیه گام دوم انقلاب» با عنوان «قواعد فعّالیت پژوهشی- گفتمانی دربارۀ بیانیۀ «گام دوم انقلاب»» به معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام مراجعه کنند.