در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود؛

سلسله‌نشست‌های آنلاین تربیتی ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری

نشست آنلاین تربیتی

سلسله‌نشست‌های آنلاین تربیتی با موضوع «اخلاق، در خانواده، بررسی شاخص‌ها و معیارهای خانواده اخلاقی و اخلاق محور» ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم صدیقه حاجی پور روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: سلسله‌نشست‌های آنلاین ترتبیتی با موضوع «اخلاق در خانواده، بررسی شاخص‌ها و معیارهای خانواده اخلاقی و اخلاق محور» ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری با همکاری اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری اظهار داشت: این سلسله‌نشست در ماه مبارک رمضان، روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه ساعت 10 تا 11 به صورت آنلاین و با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد لقمانی استاد اخلاق حوزه و کارشناس برنامه تلویزیونی سمت خدا تشکیل می‌شود.

حاجی پور یادآور شد: طلاب مجازی از طریق ثبت نام در سامانه مجازی و طلاب غیرحضوری از طریق لینک https://adobevu2.jz.ac.ir/ramazan98 و وارد کردن شماره تحصیلی می‌توانند در این نشست شرکت کنند.