با حضور مدیر جامعه‌الزهرا(س)؛

نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی طلاب جامعه‌الزهرا گشایش یافت

نمایشگاه کارآفرینی9

نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به همت اداره کل امور طلاب و خانواده ها در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام راه اندازی شد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی معاون آموزشی تربیتی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رحمتی مدیر کل صیانت، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اندیشه مدیر کل روابط عمومی و بین الملل، خانم عرب خزائلی مدیر کل امور طلاب و خانواده، خانم ازناوی مدیر مهدکودک شکوفه های بهار و برخی مسئولان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام حضور داشتند.

این نمایشگاه برای دومین سال پیاپی با حضور پرشور طلاب کارآفرین جامعه‌الزهرا علیهاالسلام راه اندازی شده است.

در این نماشگاه، 61 غرفه راه اندازی شده است و صد طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام محصولات صنایع دستی، غذایی، پوشاک، گل و گیاه و غیره را برای فروش عرضه می‌کنند.

این نمایشگاه  تا روز دوشنبه 20 اسفند از ساعت 8 تا 14 پذیرای بازدیدکنندگان است.