بررسی مسائل و چالش های اقتصادی کشور در جامعه الزهرا(س)

بصیرت افزایی

نشست بررسی مسائل و چالش های اقتصادی کشور با سخنرانی عضو شورای فقهی بانک مرکزی در جامعه الزهرا برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام والمسلمین حسین تهرانی در گفتگو با واحد خبر با اشاره به ضرورت بصیرت افزایی و آشنایی طلاب با مسائل روز جامعه بیان داشت: در همین راستا سلسه نشست های بصیرت افزایی برای طلاب و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام طراحی و برنامه ریزی شده است.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام ادامه داد: نخستین جلسه از این سلسه جلسات به بررسی مسائل و چالش های اقتصادی کشور اختصاص یافته که حجت الاسلام والمسلمین سیدعباس موسویان، از اساتید حوزه علمیه و عضو شورای فقهی بانک مرکزی در آن به ایراد سخن می پردازد.

وی با اشاره به اهمیت آشنایی طلاب با مباحث اقتصادی به دلیل حضور همه جانبه کشور در جنگ اقتصادی با دشمن خاطرنشان کرد: این نشست روز یکشنبه 18 آذرماه، ساعت 10 صبح در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می شود.