دو فصلنامه «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» حائز رتبه علمی پژوهشی شد

دوفصلنامه نشریه زن و خانواده

دو فصلنامه «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» از رتبه علمی تخصصی به رتبه علمی پژوهشی ارتقا پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دوفصلنامه «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» که به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منتشر می‌شود، پس از انتشار 6 شماره علمی تخصصی از سال 1393، با توجه به ارزیابی کمیسیون نشریات علمی حوزه و به استناد مصوبه 585 شورای عالی حوزه‌های علمیه در جلسه 94، در تاریخ 30 خرداد سال 1397 از شماره 7، حائز رتبه علمی پژوهشی از سوی شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند مقاله‌های تألیفی خود را در موضوعات مرتبط، برای انتشار در این نشریه ارسال کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه نشریه به آدرس http://pubs.jz.ac.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 32112224 تماس بگیرند.