اعلام برگزیدگان مسابقه «قطره‌ای از دریا» در اسفندماه

مسابقه خلاصه نویسی

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از اعلام برگزیدگان مسابقه خلاصه‌نویسی درس‌های اخلاق طلاب در اسفند ماه سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «طیبه سادات طباطبایی» روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مسابقه خلاصه‌نویسی از درس اخلاق عمومی روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته با عنوان «قطره ای از دریا» برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: در ادامه طرح برگزاری مسابقه از درس‌های اخلاق عمومی روزهای یکشنبه و چهارشنبه، برگزیدگان مسابقه خلاصه‌نویسی درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در اسفندماه اعلام شد.

طباطبایی افزود: طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در نوبت صبح، از محضر سه استاد درس اخلاق از جمله حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد، آیت الله حسینی بوشهری و حجت الاسلام و المسلمین همتیان و طلاب بخش عصر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از محضر سرکار خانم «فخر روحانی» و سرکار خانم «عابدی» بهره مند شدند.

وی با بیان اینکه برگزیدگان مسابقات در پایان هر ماه معرفی می‌شوند، گفت: در اسفندماه سال گذشته، خلاصه نویسی درس اخلاق 23 نفر از بانوان طلبه به عنوان بهترین آثار برگزیده شد که می‌توانند جهت دریافت هدایا به اداره امور تربیتی مراجعه کنند.

برگزیدگان مسابقه «قطره ای از دریا» در اسفندماه 96