آیین پرچم گردانی حرم مطهر بانوی کرامت در همایش حجاب و عفاف فاطمی

پرچم گردانی

آیین پرچم گردانی حرم مطهر بانوی کرامت در سومین همایش حجاب و عفاف فاطمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در سومین همایش حجاب و عفاف فاطمی که از سوی مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، پرچم متبرک حرم بانوی کرامت در میان شرکت کنندگان گردانیده شد.

بانوان فرهیخته اهل سنت از سراسر کشور در این مراسم شرکت داشتند و از این آیین پرچم گردانی که با حضور خادمان حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها برگزار شد، استقبال کردند.

در این مراسم، خادمان حرم بانوی کرامت با پرچم‌گردانی پرچم متبرک حرم‌ مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها در میان حاضران، فضای مراسم را به عطر فاطمی معطر کردند و حال و هوای خاصی در این مراسم ایجاد شد.

در این مراسم، شرکت کنندگان با بسته های تبرکی پذیرایی شدند.