معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار می‌کند:

نشست علمی «گونه‌ها و مسأله‌شناسی جریان های انحرافی معاصر مهدویت»

گونه ها و مسئله شناسی جریان

نشست علمی «گونه‌ها و مسأله‌شناسی جریان های انحرافی معاصر مهدویت» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهبازیان در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی «گونه‌ها و مسأله‌شناسی جریان های انحرافی معاصر مهدویت» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار می‌شود.

در این نشست علمی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد شهبازیان استاد حوزه و دانشگاه به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز شنبه 16 اردیبهشت ساعت 10 تا 11:30 در سالن نشست‌های علمی طبقه سوم معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

شرکت کنندگان حضوری در حاشیه برگزاری نشست می‌توانند بن تخفیف 35% خرید همه محصولات نور را دریافت کنند.