برگزاری نشست علمی پژوهشی «تبیین جایگاه زنان در پرتو مطالعات اسلامی» به زبان انگلیسی

نشست تخصصی انگلیسی

نشست علمی پژوهشی «تبیین جایگاه زنان در پرتو مطالعات اسلامی» به زبان انگلیسی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «تبیین جایگاه زنان در پرتو مطالعات اسلامی» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این نشست که به زبان انگلیسی ارائه می‌شود، خانم دکتر اعظم وفایی، استاد حوزه و دانشگاه به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست، روز دوشنبه 8 اسفند ۱۴۰۱ ساعت 10:30 تا 12 در سالن جلسات طبقه سوم معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین امکان حضور مجازی در این نشست فراهم شده و علاقه مندان می توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در این نشست شرکت کنند.