با راهیان نور(2)؛

گام دوم؛ اروند کنار و شستن زنگارها

راهیان نور اروند کنار

کاروان راهیان نور جامعه الزهرا علیهاالسلام امروز ۴ اسفند ماه پس از برگزاری برنامه صبحگاه در پادگان دژ، شهدای والفجر ۸ را در اروند کنار زیارت کردند و سپس میهمان شهدای یادمان ذوالفقاری شدند.

اینجا اروند است، جایی که روزی فرزندان این خاک، جان شیرینشان را بر کف گرفتند و به آب زدند تا فخر سرزمینشان شوند، ولی هیچگاه فخر فروشی نکردند.

اینجا همه عرضه کننده بودند، جانشان، مالشان، دانش و مهارتشان را، هیچ کس هم بخل نورزید و هرچه داشت گذاشت و گذشت، کسی هم عرضه و تقاضا را به هم نزد تا بیشتر بردارد، بیشتر بماند و بیشتر بهره مند شود.

اینجا همه در پی توشه سفرشان بودند، توشه ای از جنس مهر و محبت و عشق و صفا و آزادگی و جوانمردی که با «یاحسین» و «یا زهرا» افزون می شد و با شهادت به نهایت می رسید، خبری هم از ننگ دلار اندوزی و ولع خرید طلا و خودرو نبود.

اینجا نیمه های شب پاورچین پاورچین کورس می گذاشتند برای تهجد، برای زمزمه هایی که در سکوت و تنهایی بالایشان می برد تا اوج بی نهایت، ترمزی هم نداشتند تا بلندی خطش را به رخ هم بکشند.

اکنون ولی هنوز هم آن شور و اشتیاق هست، این را چشمان گریان زائرانی می گوید که از دور و نزدیک آمده اند، جوانانی که نفس کشیدن در این بازار معنوی را به خرید شب عید ترجیح داده اند و آمده اند تا تمرین کنند دل کندن از دنیار را، خالصانه زیستن را و بچشند طعم شیرین میزبانی شهدا را.