کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود

حضرت زینب سلام الله علیها

سالروز وفات شهادت‌گونه حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها بر وجود نازنین امام عصر ارواحنا فداه و همه منتظران تسلیت باد.

حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی: این بزرگوار (حضرت زینب علیهاالسلام) جهاد تبیین را، جهاد روایت را راه انداخت؛ نگذاشت و فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه غلبه پیدا کند؛ کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند. حالا تا امروز روایت زینب کبریٰ سلام‌الله‌علیها از حادثه‌ی عاشورا در تاریخ مانده، [امّا] در همان زمان هم تأثیر گذاشت در شام، در کوفه، در مجموعه‌ی سال‌های حکومت اموی و منتهی شد به ساقط شدن حکومت اموی.

ببینید! این درس است؛ این همان حرفی است که بنده همیشه می‌گویم: شما روایت کنید حقایق جامعه‌ی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت می‌کند. (بیانات در تاریخ 21 آذر 1400).

پانزدهم رجب، سالروز رحلت بزرگ‌بانوی عالم امکان، منادی عظمت و مظلومیت حضرت سید‌الشّهداء علیه السلام و شهدای کربلا را به عموم شیعیان تسلیت می‌گوییم.