اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

دوره آموزشی «جهاد تبیین» ویژه مبلغان سراسر کشور و کانون‌های استانی

دوره جهاد تبیین ویژه مبلغان

دوره آموزشی «جهاد تبیین» ویژه مبلغان سراسر کشور و کانون‌های استانی به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره آموزشی «جهاد تبیین» ویژه مبلغان سراسر کشور و کانون‌های استانی از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

این دوره آموزشی که به صورت مجازی آفلاین تشکیل می‌شود، در راستانی منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی همزمان با ایام الله دهه فجر جهت توانمندسازی مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دستورکار قرار گرفته است.

سرفصل های این دوره شامل جهاد تبیین چیستی و چرایی، مفاهیم متشابه جهاد تبیین، اهمیت جهاد تبیین و الگوهای تبیینی، الزامات اخلاقی و محتوایی جهاد تبیین، الزامات روشی و موضوعات نیازمند تبیین، موضوعات نیازمند صیانت از جهاد تبیین و گام های اقدام و وظایف نهادها هستند.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بيشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir  مراجعه کنند.