ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه ویژه طلاب جامعه‌الزهرا تا ساعت 24 امشب تمدید شد

وام قرض الحسنه

مدیر اداره رفاه و سلامت از تمدید مهلت ثبت نام وام قرض‌الحسنه معیشتی و کمک هزینه خرید لپ تاپ ویژه طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تا ساعت 24 امشب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهرا احسانی، مدیر اداره رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام در گفتگو با واحد خبر از ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه با همکاری صندوق شجره طیبه مرکز خدمات حوزه های علمیه؛ ویژه طلاب این موسسه علمی آموزشی خبر داد و گفت: در راستای کاستن برخی از مشکلات پیش روی تحصیل و حمایت از طلابی که هم اکنون دارای پرونده فعال مرکز خدمات هستند، وام قرض‌الحسنه معیشتی و کمک هزینه خرید لپ‌تاپ پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به محدودیت پرداخت وام در پایان سال بیان کرد: طلاب محترم تنها تا ساعت 24 امشب چهارم بهمن ماه فرصت دارند تا نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره دانش پژوهی و کد مرکز خدمات خود را به سامانه پیامکی 50001717181819  ارسال و در قرعه‌کشی این وام شرکت کنند.

گفتنی است شرایط و ضوابط پرداخت این وام بدین شرح است:

1- داشتن کد مرکز خدمات فعال (در استان قم).
2- وام قرض الحسنه معیشتی به مبلغ 10 میلیون تومان و اقساط 48ماهه.
3- احراز امکان یا عدم امکان پرداخت بر عهده بانک عامل بوده و مستقیماً به متقاضیان اعلام خواهد شد.
4- مبلغ 20 هزار تومان بابت اعتبارسنجی توسط بانک عامل دریافت می گردد.
5- پرداخت اقساط بر عهده خود طلاب محترم بوده و جامعه صرفاً معرف وام بوده و تعهدی نسبت به تامین ضمانت و پرداخت معوقات احتمالی ندارد.
6- شرایط ضامن: کارمند با نامه کسر از حقوق و یا یک ضامن چک دار.