اداره کل تبلیغ جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

دوره تخصصی تربیت مبلغ نماز ویژه مبلغان ساکن قم

دوره تخصصی تربیت مبلغ نماز

دوره تخصصی تربیت مبلغ نمازویژه مبلغان ساکن قم به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره تخصصی تربیت مبلغ نماز از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری مرکز تخصصی نماز برگزار می‌شود.

این دوره ویژه مبلغان ساکن قم برنامه ریزی شده است و اساتید مجرب مرکز تخصصی نماز در این دوره به مباحث معارف نماز، شیوه‌های دعوت به نماز در مدارس، پرسمان نماز ویژه دانش آموزان ابتدایی و جذاب‌سازی کلاس‌های دینی می پردازند.

زمان برگزاری این دوره از 10 بهمن تا 16 اسفند است و روزهای دوشنبه و سه شنبه ساعت 8 تا 12 در سالن اجتماعات بانو زینب السادات همایونی رحمه‌الله‌علیها واقع در طبقه سوم آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار می‌شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.

شرکت کنندگان در صورتی که این دوره را با موفقیت به پایان برسانند، گواهی پایان دوره دریافت می‌کنند.