معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) با همکاری گروه فقه و اصول برگزار می‌کند:

کرسی آزاداندیشی «رابطه حسن تبعل با اشتغال زوجه»

حسن تبعل

نوزدهمین کرسی آزاداندیشی جامعه‌الزهرا(س) با عنوان «رابطه حسن تبعل با اشتغال زوجه» به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری گروه آموزشی تربیتی فقه و اصول، نوزدهمین کرسی آزاداندیشی را با عنوان «رابطه حسن تبعل با اشتغال زوجه» برگزار می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن حیدری، مدیرگروه آموزشی تربیتی فقه و اصول جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ارائه دهنده این کرسی آزاداندیشی است و سرکار خانم زهرا عزیز اللهی، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و طلبه دوره عالی فقه و اصول به عنوان ناقد حضور دارد.

دبیر علمی این کرسی را سرکار خانم منیره کبیر، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به عهده دارد.

این کرسی روز چهارشنبه 28 دی ساعت 10 تا 12 به صورت حضوری در سالن جلسات طبقه سوم معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری این کرسی به صورت مجازی برگزار شده و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در این جلسه شرکت کنند.