حضور استاد و مبلغ بین‌المللی جامعه‌الزهرا(س) در استان چهارمحال و بختیاری

چهارمحال و بختیاری

جلسه تبلیغی «کوثر وجود حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها و جذابیت جهانی اسلام» با حضور استاد و مبلغ بین‌الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سازمان بازرسی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه تبلیغی با عنوان «کوثر وجود حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها و جذابیت جهانی اسلام» با حضور استاد و مبلغ بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سازمان بازرسی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

سرکار خانم طیبه ربانی استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و مبلغ متخصص مباحث زن و خانواده و سرکار خانم ارنابنتی، طلبه و مبلغ بین الملل از کشور اندونزی در این مراسم حضور داشتند.

این برنامه تبلیغی با محوریت تبیین ویژگی‌ها و الگوهای رفتاری حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و کاربرد آن در زندگی زوجین برگزار شد.