معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

میزگرد علمی «واکاوی مسئله حجاب و عفاف در فقه و قانون»

میزگرد واکاوی حجاب و عفاف

میزگرد علمی «واکاوی مسئله حجاب و عفاف در فقه و قانون» با حضور بانو مجتهده گل گیری، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید داوودی و دکتر حسینعلی بای در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، میزگرد علمی «واکاوی مسئله حجاب و عفاف در فقه و قانون» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار می‌شود.

بانو مجتهده گل گیری، استاد درس خارج حوزه‌های علمیه خواهران، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید داوودی، عضو هیأت علمی و گروه قرآن‌پژوهی فروشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و آقای دکتر حسینعلی بای، عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ اندیشه اسلامی در این میزگرد حضور دارند.

سرکار خانم فاطمه عرب زاده، پژوهشگر گروه مطالعات جنسیت موسسه شناخت، دبیر علمی این میزگرد را به عهده دارد.

این برنامه روز شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۱، ساعت ۹ تا ۱۱ در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، ساختمان کتابخانه، طبقه سوم معاونت پژوهش برگزار می‌شود.