برنامه ای ویژه بانوان؛

ستاره ای در قلب مردم؛ ویژه برنامه شهادت سردار دلها

63b284ff263

ستاره ای در قلب مردم؛ ویژه برنامه شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی است که از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام برای عموم بانوان استان قم در بوستان نرگس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام ویژه برنامه شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی را با برنامه های متنوع برگزار می کند.

این برنامه عصر امروز دوشنبه، 12 دی ماه از ساعت 15 تا 17:30 ویژه خواهران در فضای باز جلوی بوستان نرگس واقع در بلوار شهید صدوقی، خیابان یاسمن برگزار می شود.

پخش کلیپ هایی از مجاهدت های سردار شهید، اجرای سرود و شعرخوانی بخشی از این مراسم خواهد بود.

از همه بانوان استان دعوت می شود تا با حضور در این مراسم، یاد و خاطره سردار شهید را گرامی داشته و با آشنایی با سیره شهید سلیمانی، پرورش دهنده یارانی از این جنس برای امام زمان (عج) باشند.