برگزاری ویژه برنامه شبهات فاطمیه سلام‌الله‌علیها

شبهات فاطمی

ویژه برنامه شبهات فاطمیه سلام‌الله‌علیها با حضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی بیرجندی، حجت الاسلام والمسلمین یاوری و سرکار خانم حقانی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، ویژه برنامه شبهات فاطمیه سلام‌الله‌علیها از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این هم اندیشی شبهه پژوهی، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین موسوی بیرجندی به تبیین «شبهات هجوم به بیت و شهادت» می‌پردازد و حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد یاوری، موضوع «شبهات سقیفه و بیعت» را مورد بررسی قرار می‌دهد.

سرکار خانم ریحانه حقانی معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از دیگر سخنرانان این برنامه است که به بررسی «عفاف و حجاب در سیره حضرت زهرا علیهاالسلام» می‌پردازد.

این ویژه برنامه روز دوشنبه 5 دی ساعت 10:30 به صورت مجازی از طریق هیئت آنلاین به نشانی https://heyatonline.ir/pasokh.tv منتشر می‌شود.