تشکیل 6 کارگروه در هیئت اساتید جهادی

آموزشگاه امام رضا

هیئت اساتید جهادی در قالب 6 کارگروه مطالبه گری، حوزه تراز، تبلیغ، شهدا و فرهنگ شهادت، جمعیت و جوانی خانواده و کارگروه عفاف و حجاب فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین جلسه هیئت اساتید جهادی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این جلسه، چارچوب اصلی کار هیئت بر چند مبنا ترسیم شد، از جمله خط مشی اصلی هیئت اساتید جهادی، تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرمایشات امامین است.

تقویت توانمندی‌های علمی، سیاسی، فر هنگی، تبلیغی و خودسازی اعضای هیئت از دیگر چارچوب‌های اصلی فعالیت این هیئت عنوان شده است.

این کارگروه ها بر اساس مصوباتی که در این جلسه صورت گرفت، فعالیت های خود را ادامه خواهند داد.