برگزاری پیش‌نشست علمی «اطلاق‌گرایی گزاره‌های اخلاقی بر پایه نظریه اعتباریات علامه طباطبایی(ره)»

پیش نشست کنگره علامه طباطبایی

پیش‌نشست علمی «اطلاق‌گرایی گزاره‌های اخلاقی بر پایه نظریه اعتباریات علامه طباطبایی(ره)» با ارائه حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم زاده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری دبیرخانه کنگره بین المللی علامه طباطبایی برگزار می‌کند، پیش‌نشست علمی «اطلاق‌گرایی گزاره‌های اخلاقی بر پایه نظریه اعتباریات علامه طباطبایی(ره)» را برگزار می‌کند.

در این پیش نشست که همزمان با هفته پژوهشگ برگزار می‌شود، حجت الاسلام دکتر مجید ابوالقاسم زاده، رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز سه شنبه 22 آذر ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه مطالعات اسلامی برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری نشست به صورت مجازی فراهم شده و علاقه مندان جهت حضور می‌توانند از پیوند https://b2n.ir/N.elmi استفاده کنند.

تصویر نشست