برگزاری مجمع عمومی انجمن های علمی فرهنگی

انجمن

مجمع عمومی انجمن های علمی فرهنگی برگزار و انجمن هایی که اعضای آنها به حد نصاب رسیده بود در انتخابات تشکیل شورای مرکزی شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم موحدی پور کارشناس مسئول اداره انجمن ها و تشکل ها از برگزاری مجمع عمومی انجمن های علمی فرهنگی  خبر داد.

وی ادامه داد: این مجمع با حضور جمعی از طلاب در سالن اجتماعات همکف ساختمان شهید بهشتی برگزار شد.

خانم موحدی پور اظهار داشت: در این جلسه سرکار خانم داودالموسوی مدیرکل امور فرهنگی، ضرورت فعالیت و مهارت آموزی طلاب، انواع فعالیت های انجمن های علمی فرهنگی را تبیین کرد و حضور و فعالیت طلاب در فعالیت های درون مجموعه را بازوی اجرایی و زمینه ساز فعالیت برون مجموعه ای آنان دانست.

وی خاطرنشان کرد: در ادامه متقاضیان فعالیت در انجمن ها، به تفکیک در انتخابات تشکیل شورای مرکزی انجمن هایی که به حد نصاب رسیده بودند شرکت کردند.

در پایان این برنامه مسئولان اداره انجمن ها و تشکل ها به سوالات و دغدغه های طلاب پاسخ دادند.