مراسم عزاداری شهادت حضرت صدیقه کبری در جامعه الزهرا برگزار می شود

مراسم عزاداری حضرت فاطمه

مراسم عزاداری شهادت حضرت صدیقه کبری علیهاالسلام به مدت سه شب با حضور عموم مردم در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم عزاداری شهادت حضرت صدیقه کبری علیهاالسلام از روز سه شنبه تا پنجشنبه 22 تا 24 آذرماه با حضور عموم مردم در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

در این مراسم که از ساعت 18 با قرائت زیارت حضرت زهرا علیهاالسلام و حدیث شریف کسا آغاز می شود، حجج اسلام والمسلمین جباری، رفیعی و طبسی به سخنرانی و مداحان اهل بیت علیهم السلام به ذکر مصیبت خواهند پرداخت.

برپایی موکب و حسینیه کودک برای نگهداری و پذیرایی از کودکان از برنامه های جانبی این مراسم است.

از عموم برادران و خواهران دعوت می شود تا در این مراسم شرکت و از نفحات معنوی آن بهره مند شوند.

گفتنی است، عزادارن گرامی می توانند برای استفاده از پارکینک اختصاصی از درب جنوبی واقع در خیابان شهید صدوقی، خیابان یاسمن، جنب بوستان نرگس مراجعه نمایند.