آغاز ثبت نام ششمین دوره تربیت مشاور

ششمین دوره تربیت مشاور

ششمین دوره تربیت مشاور ویژه طلاب سطح 3 رشته های مرتبط از سوی مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین اصغر اخوی، مدیر مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام در گفتگو با واحد خبر با اشاره به آغاز ثبت نام ششمین دوره تربیت مشاور از امروز (15 آذرماه) گفت: طلاب سطح ۳ با گرایش های تعلیم و تربیت اسلامی، تربیت دینی کودک و نوجوان و مشاوره خانواده می توانند تا 30 آذرماه برای شرکت در این دوره نام نویسی کنند.

وی گفت: علاقه مندان می توانند در یکی از ۴ گرایش مشاوره تحصیلی، مشاوره ازدواج، مشاوره خانواده و مشاوره کودک و نوجوان ثبت نام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین اخوی، تاهل، داشتن حداکثر ۴۵ سال سن، اتمام سطح ۳ و احراز صلاحیت از سوی مرکز مشاوره را از شرایط ثبت نام کنندگان عنوان کرد و اظهار داشت: علاقه مندان می توانند تا 30 آذر ماه با مراجعه حضوری به مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام یا تماس با شماره 32112167 ثبت نام کنند.

گفتنی است، دوره تربیت مشاوره در حداکثر 4 ترم تئوری و عملی با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار می شود و به کسانی که این دوره را با موفقیت به پایان برسانند، گواهی معتبر پایان دوره ارائه می شود.