از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود:

کرسی آزاداندیشی «ظرفیت‌های فلسفه اسلامی در برهانی کردن حرکت نفس»

کرسی آزاداندیشی

دومین کرسی آزاداندیشی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با موضوع «ظرفیت‌های فلسفه اسلامی در برهانی کردن حرکت نفس» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «ریحانه حقانی» روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: اداره پشتیبانی پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در نظر دارد دومین کرسی آزاد اندیشی با عنوان «ظرفیت‌های فلسفه اسلامی در برهانی کردن حرکت نفس» را برگزار کند.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: سرکار خانم «نرجس رودگر» به عنوان ارائه دهنده و حجت الاسلام و المسلمین دکتر «محمدمهدی گرجیان» به عنوان ناقد این کرسی آزاداندیشی حضور دارند، همچنین سرکار خانم «خدیجه هاشمی» دبیری علمی این برنامه را به عهده دارد.

حقانی تصریح کرد: دومین کرسی آزاداندیشی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) روز سه شنبه، 21 فروردین ماه ساعت 11 تا 13 در سالن نشست‌های علمی پژوهشی طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: شواری عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه کرسی‌های آزاداندیشی حوزه‌های علمیه در برگزاری این کرسی آزاداندیشی مشارکت دارند.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بیان داشت: نخستین کرسی آزاداندیشی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با موضوع «راه‌کارهای ارتقای تعامل بانوان شاغل با خانواده» بهمن ماه سال گذشته برگزار شد.