معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

کرسی ترویجی 39

کرسی ترویجی «روش‌های نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی در نوجوانان با تأکید بر نهج‌البلاغه» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سی و نهمین کرسی ترویجی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «روش های نهادینه سازی ارزش های دینی در نوجوانان با تاکید بر نهج البلاغه» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

سرکار خانم سیده زهرا حسینی به عنوان ارائه دهنده مقاله و سرکار خانم دکتر طاهره ماهروزاده به عنوان ناقد در این جلسه حضور دارند، همچنین سرکار خانم مریم محمدی، دبیر علمی این جلسه است.

این کرسی ترویجی روز چهارشنبه 2 آذر ۱۴۰۱ ساعت 8 تا 10 در سالن جلسات طبقه سوم معاونت پژوهشگاه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری این کرسی به صورت آنلاین فراهم شده است و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در این جلسه شرکت کنند.